Τραγικό τέλος για 14χρονο σε χωριό της Λευκωσίας με προεκτάσεις που προβληματίζουν

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πατέρας εντόπισε νεκρό τον 14χρονο γιο του σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας. Τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες θανάτου του άτυχου νέου είναι τραγικές και όπως φαίνεται συνδέονται απόλυτα με τα όσα ενδοοικογενειακά προβλήματα βίωνε τα τελευταία χρόνια. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε.

Η τραγική είδηση προκάλεσε σοκ στους κατοίκους του χωριού, κάποιοι εκ των οποίων φαίνεται να ήταν γνώστες των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το παιδί.

Η Cyprus Times επικοινώνησε με την Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας Μαρία Κυρατζή η οποία ήταν λακωνική στις δηλώσεις της. «Τυγχάνει διερεύνησης το περιστατικό θανάτου 14χρονου στη Λευκωσία ήδη είμαστε σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες το περιστατικό αυτό είναι εις γνώση όλων των εμπλεκομένων» είπε.

Ανέφερε ότι «θα πρέπει να δοθεί χρόνος να συλλεγούν όλα τα δεδομένα και να γίνει σωστή διερεύνηση του περιστατικού. Η κυρία Κυρατζή τόνισε επίσης ότι για το θέμα αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αφού αφορά ανήλικους και εν δυνάμει ευάλωτα παιδιά».

Η Αστυνομία δε σχολιάζει οτιδήποτε σε σχέση με το τραγικό συμβάν.