Η Twitter λανσάρει νέα σελίδα για events (vid)

Στη σελίδα αυτή, twitter.com/hashtag/nascar, η Twitter έχει συνεργαστεί με την NASCAR προσφέροντας ένα χρήσιμο εργαλείο για τους διαφημιστές και τις εταιρείες.

Επισκεπτόμενοι τη σελίδα αυτή μπορούμε να δούμε μερικές επιλεγμένες φωτογραφίες και tweets με το hashtag #nascar από ανθρώπους που συμμετέχουν με κάποιον τρόπο στη διοργάνωση. Μάλιστα, τα άτομα αυτά δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσουν το hashtag για να εμφανιστούν τα tweets τους στην ειδική σελίδα. Όλα αυτά, βέβαια, γίνονται γρήγορα χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αλγορίθμων και επιτήρησης για την εμφάνιση των πιο σχετικών tweets.

Για την προώθηση της νέας αυτής λειτουργίας η Twitter κυκλοφόρησε και την πρώτη της τηλεοπτική διαφήμιση που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μάλιστα, αυτή είναι μόλις η πρώτη από μια σειρά διαφημίσεων που θα ακολουθήσουν στις επόμενες μέρες καθόλη τη διάρκεια του NASCAR. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ιδέα για τα Twitter Events είναι αρκετά έξυπνη και πρωτότυπη και μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό διαφημιστικό έσοδο για την εταιρεία.

Περισσότερες ειδήσεις techgear.gr