Βελόνα, ψαλίδι, κλωστή…

Βάζουμε στοίχημα όλοι γνωρίζεται τα ρούχα του, τα βλέπουμε παντού αλλά ποιός κρύβετε τελικά πίσω από αυτά; Ο Λεμεσιανός σχεδιαστής μας καλωσορίζει στο δικό του κόσμο, του Workshop Limassol και μιλά αποκλειστικά στο Men’s Guide. Το πρώτο custom clothes apparel στη Λεμεσό κάνει την εμφάνισή του κάτω από το όνομα Hanger.

Μοναδικότητα, στυλ και πρωτοπορία ίσως είναι λίγα από τα επίθετα που θα τον χαρακτήριζαν. Αγόρια πάρτε σημειώσεις! Ο Γιώργος μας δίνει μαθήματα στυλ after all life is too short to wear boring clothes!

Πως δημιουργήθηκε το HANGER; Συμβολίζει κάτι για σένα;

Η μάρκα Hanger δημιουργήθηκε κατά την περίοδο των σπουδών μου. Για μένα είναι η δουλειά μου και η διατύπωση του δικού μου στυλ που έχει αγαπηθεί εδώ και καιρό.

Γιατί αποφάσισες να επιλέξεις το fashion design ως καριέρα; Υπήρξε κάποιος που σε παρότρυνε; (Πως άρχισαν όλα;)

Αν και δεν προλάβαμε να γνωριστούμε ποτέ με τον παππού μου ήταν πάντα μέσα μου η απορία και το πάθος του για το πως δημιουργούσε ρούχα. Μπαίνοντας σιγά σιγά στο χώρο αυτό αντιλήφθηκα τους λόγους που ένας άνθρωπος μπορεί να το αγαπήσει. Έτσι δειλά δειλά άρχισα και εγώ να αγαπώ αυτή τη δουλειά και να θέλω να δημιουργήσω κάτι δικό μου. Ίσως να ήταν και ο λόγος που ήθελα να συνεχίσω το έργο του παππού μου.

Υπάρχει ένα άτομο που με ώθησε να ακολουθήσω αυτό το χώρο κατά τη περίοδο μου στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από το δικό μου προσωπικό στυλ , μου πρότεινε πως ίσως ο δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσω είναι αυτός του fashion design. ‘Έτσι μου μπήκε ας το πούμε το μικρόβιο αυτό μέσα μου και εκεί άρχισαν όλα!

Ποιό είναι το αγαπημένο σου κομμάτι αυτής της δουλειάς;

Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι να ράβω τα ρούχα. Όταν αρχίζω κάτι συνήθως το μεταποιώ σε κάτι άλλο και έτσι βγαίνει ένα τέλειος διαφορετικό στυλ που μέχρι τώρα δεν βρίσκεται στην αγορά της Κύπρου. Μου Αρέσει να φαίνετε η δουλειά , να ξεχωρίζει!

 

Δείτε τη συνέχεια εδώ