Υπάρχουν 13 τροφές που διώχνουν το λίπος στην κοιλιά αν θες να γίνεις…φέτες

Οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί είναι όνειρο πολλών ανδρών, αλλά για να τους αποκτήσει κανείς, πρέπει πρώτα να πει αντίο στην… μπυροκοιλιά και στην πορεία να “χτίσει” την εν λόγω μυική ομάδα και σε αυτό η σωστή διατροφή παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Για να μοιάζουν όμως οι κοιλιακοί σου δυνατοί και να έχεις επίπεδη κοιλιά χωρίς λίπος θα πρέπει να κάνεις θυσίες και μόνο η επίμονη γυμναστική δεν είναι η λύση. Αν δεν αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινή σου διατροφή και δεν εντάξεις σε αυτή κάποιες συγκεκριμένες τροφές, τότε το κορμί σου δεν θα μοιάσει ποτέ σε αρχαίου Έλληνα θεού!

Για να χτίσεις τους κοιλιακούς σου μύες και να τους κάνεις εμφανής στο σώμα σου πρέπει να μειώσεις τα επίπεδα λίπους και λιπαρών που προσλαμβάνεις στα γεύματα σου και να αυξήσεις τα επίπεδα πρωτεΐνης. Αυτό μπορεί να μην είναι κάτι καινούργιο να το ακούς, αλλά όταν έρχεται το θέμα στο ποιες τροφές είναι ιδανικές για αυτό τον σκοπό, μάλλον τότε τα πράγματα σκουραίνουν. Και μην νομίζεις ότι μόνο αν αυξήσεις την ποσότητα στις “καλές” τροφές που πρέπει να καταναλώσεις είσαι καλυμμένος. Μεγάλο ρόλο παίζει και ποιες ακριβώς είναι αυτές οι “καλές” τροφές!

Το manslife.gr παρουσιάζει μια λίστα με τις 13 τροφές που θα σε βοηθήσουν να γίνεις… φέτες πριν το καλοκαίρι.

1. Βατόμουρα

2. Cottage Cheese

3. Αβγά

4. Σόγια

5. Γιαούρτι

6. Προϊόντα ολικής άλεσης

7. Αμύγδαλα

8. Μπανάνες

9. Πιπέρη Cayenne

10. Τζίντζερ

11. Αγκινάρες

12. Πεπόνι

13. Σέλινο

Πηγή: SIGMALIVE