Ξέρει τι την περιμένει…

Στο Βέλγιο, για να κλειδώσει τη δεύτερη παρουσία της στους ομίλους του Εuropa League για 2η συνεχόμενη σεζόν, βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της Ομόνοιας. Μετά τη νίκη με 4-2 επί της Άντβερπ, η ομάδα της πρωτεύουσας, από αουτσάιντερ μεταμορφώθηκε σε φαβορί, έχοντας μάλιστα το πάνω χέρι.

Αυτό που καλείται να κάνει η Ομόνοια αύριο το βράδυ είναι να παρουσιαστεί πιο σταθερή στην αμυντική της λειτουργία και να… αντέξει στην πίεση των Βέλγων, οι οποίοι αναμένεται να μπουν δυνατά στο παιχνίδι. Η Άντβερπ χρειάζεται να σκοράρει τρία γκολ για να προκριθεί και να μην διωχθεί από το «τριφύλλι». Θεωρείται εγχείρημα δύσκολο, ωστόσο έδειξαν πως διαθέτουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Ο Χένινγκ Μπεργκ γνωρίζει αυτά τα δεδομένα και με το ανάλογο πλάνο θα αντιμετωπίσει τους Βέλγους και θα εξουδετερώσει τους κινδύνους που θα παρουσιαστούν.

Οι πράσινοι, το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη και τελευταία προπόνηση επί βελγικού εδάφους και ο Νορβηγός θα κλειδώσει και την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα. Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Σίγουροι απόντες θα είναι οι Μποτεάκ, Τσέποβιτς, Κούσουλος, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Χούμποτσαν.

πηγή: ΓΗΠΕΔΟ