200 ζωάκια βρίσκουν σπίτι χάρις στα Pedigree και Whiskas

 

Κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων. Μια μέρα ειδικά αφιερωμένη στα χαριτωμένα, αξιολάτρευτα κατοικίδιά μας! Εδώ και 5 χρόνια ενόψει αυτής της ξεχωριστής ημέρας, τα PEDIGREE και WHISKAS πραγματοποιούν ενέργειες για να επιλύσουν προβλήματα που οι τετράποδοι φίλοι μας καθώς και οι φιλοζωικοί φορείς και οργανισμοί αντιμετωπίζουν. Φέτος, μέσα από την εκστρατεία “Βοηθήστε τα να βρουν σπιτικό”, τα PEDIGREE και WHISKAS στοχεύουν να βοηθήσουν 200 σκυλάκια και γατάκια να βρουν την αγάπη και τη στοργή ενός ζεστού σπιτικού. Τα αξιαγάπητα αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια θα δοθούν για υιοθεσία στο PetFest Cyprus 2013 που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου.

Η εκστρατεία “Βοηθήστε τα να βρουν σπιτικό” ευελπιστεί να βοηθήσει τα αδέσποτα ζωάκια καλύπτοντας όλα τα έξοδα υιοθεσίας τους. Οι φιλόζωοι καταναλωτές και υφιστάμενοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν να συνεισφέρουν στην εκστρατεία, αγοράζοντας προϊόντα PEDIGREE και WHISKAS. Συγκεκριμένα, 10 σεντ κάθε αγοράς θα διατίθενται στο πρόγραμμα υιοθεσίας των PEDIGREE και WHISKAS.

Στην Κύπρο υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια που βρίσκονται στους δρόμους, χωρίς στέγη και στοργή. Τα καταφύγια είναι υπερπλήρη και ως επακόλουθο αδυνατούν να πάρουν υπό την προστασία τους επιπλέον αδέσποτα.

Τα PEDIGREE και WHISKAS, ευαισθητοποιημένα σε ό,τι αφορά τα κατοικίδια ζώα, διοργανώνουν  διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες έτσι ώστε να προωθήσουν τη φιλοζωία στην Κύπρο, να ενημερώσουν το κοινό για θέματα που αφορούν τα ζώα και να βοηθήσουν φορείς, όπως τα καταφύγια ζώων, να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο.