Η Love Cyprus Golden Stage προσδίδει υπεραξία στο CNPASFALISTIKI Ράλι Κύπρος

Με την υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, τα πληρώματα που θα αγωνιστούν στο Ράλι Κύπρος, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μερίδιο από τις 60.000 ευρώ του επάθλου στις δυο τελευταίες ειδικές διαδρομές της σεζόν του 2016.

«Το Ράλι Κύπρος, ο τελευταίος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, έγινε ακόμη καλύτερο!» δήλωσε ο Συντονιστής του ERC, Jean-Baptiste Ley. «Αυτή είναι φοβερή είδηση για τους οδηγούς και τις ομάδες, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζει την υποστήριξη που προσφέρουν οι αρχές της Κύπρου προς τον αγώνα. «Οι διάφοροι τίτλοι του ERC είναι ανοικτοί και μαζί με το χρηματικό έπαθλο των 60.000 ευρώ – που είναι επιπρόσθετα των 20.000 ευρώ που ήδη προσφέρονται στους πρώτους επτά οδηγούς του ERC – το Ράλι Κύπρος θα αποτελέσει μία συναρπαστική κορύφωση στην ανταγωνιστική σεζόν.»

Οι πληροφορίες για τις δύο ειδικές διαδρομές που θα απαρτίζουν την Love Cyprus Golden Stage δεν θα αποκαλυφθούν ακόμη, ωστόσο η Ανίτα Δημητριάδου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, δήλωσε σχετικά. «Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού υποστηρίζει ενεργά την Golden Stage, τόσο για την σημασία που προσδίδει στο Ράλι Κύπρος και τα πληρώματα που λαμβάνουν μέρος, όσο και για την προώθηση της οποίας θα τύχει η Κύπρος εκείνη την περίοδο».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το χρηματικό έπαθλο που προσφέρει ο ΚΟΤ αφορά όλους τους οδηγούς, είτε αγωνίζονται στον Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είτε στο πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής είτε για το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Εθνικός μας αγώνας, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του τόπου, θα είναι φέτος ο δέκατος και τελευταίος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA και θα διεξαχθεί στις 7-9 Οκτωβρίου.