Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και προσφέρει 2 Υποτροφίες!

Γνωρίστε από κοντά τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρο και ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών καθώς και για ευκαιρίες μεταγραφής από Βρετανικά Πανεπιστήμια μετά από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο (BREXIT).

Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια από τις δύο διαθέσιμες υποτροφίες αλλά και να κάνετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας!

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, στέγασης, οικονομικών διευκολύνσεων, αλλά και για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Σας περιμένουμε την 1η Σεπτεμβρίου για να σας ξεναγήσουμε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus καθώς και στις φοιτητικές μας εστίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy.