Διπλή βράβευση για την AEGEAN: “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” και η “Αεροπορική Εταιρεία με την μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στην Κύπρο”

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards, γνωστών ως βραβείων επιλογής επιβατών, την περίοδο Αυγούστου 2015 – Μαΐου 2016, περισσότεροι από 19,2 εκατομμύρια επιβάτες από περισσότερες από 104 εθνικότητες, επιβράβευσαν την AEGEAN για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της. Το Βραβείο αυτό απονέμεται στην AEGEAN για 6η συνεχόμενη χρονιά και για 7η φορά από το 2009 έως σήμερα και όπως επισημάνθηκε από τους διοργανωτές με τη διάκρισή αυτή η AEGEAN επιβεβαιώνει την κυρίαρχη θέση της στην Ευρώπη.

Ορισμένες από τις κατηγορίες στις οποίες κλήθηκαν να ψηφίσουν οι επιβάτες και στις οποίες ξεχώρισε η AEGEAN για τις επιδόσεις της ήσαν οι υπηρεσίες και η εξυπηρέτηση που προσφέρει στο αεροδρόμιο όπως το check-in και η επιβίβαση, η άφιξη και η μεταφορά, τα lounges, η άνεση των καθισμάτων, η καθαριότητατης καμπίνας, τα φαγητά και ροφήματα, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η εξυπηρέτηση, ο επαγγελματισμός και η συμπεριφορά του προσωπικού της καθώς και η συνολική εμπειρία πτήσης που παρέχει στον επιβάτη. 

Επιπλέον, η Aegean πρόσφατα βραβεύτηκε από τα αεροδρόμια Hermes στην Κύπρο ως η αεροπορική εταιρία με την μεγαλύτερη επιβατική κίνηση για το 2015. Την απονομή του βραβείου έκανε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος. Αναστασιάδης, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN.