Το Uncle Ben’s® παραδίδει 50.000 γεύματα στα κοινωνικά παντοπωλεία

Είναι η ώρα όπου η οικογένεια μαζεύεται και μαζί με γεύσεις και μυρωδιές, μοιράζονται μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις. Το Uncle Ben’s®, τον Οκτώβριο του 2013 εγκαινίασε μια 2μηνη εκστρατεία για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που αδυνατούν, λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου που περνάει η Κύπρος, να προσφέρουν στις οικογένειές τους ακόμη και το βασικότερο γεύμα. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά πρόσφερε στα Κοινωνικά Παντοπωλεία 1 γεύμα, με απώτερο στόχο τα 50.000 γεύματα. 

Δυο μήνες αργότερα, η κοινωνικά ευαίσθητη εκστρατεία του Uncle Ben’s® στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, εκπρόσωπος της Uncle Ben’s®, παρέδωσε, μαζί με εκπρόσωπο της εταιρείας Christodoulides Bros Ltd, επίσημου διανομέα της Uncle Ben’s® στην Κύπρο, τα 50.000 γεύματα σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Κύπρου.

Ο εκπρόσωπος της Uncle Ben’s® εξέφρασε τη χαρά του και την ευγνωμοσύνη τους σε όλους αυτούς που αγκάλιασαν αυτήν την εκστρατεία. Σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια της εταιρείας να προσφέρει με τη σειρά της στην κοινωνία, αφού εδώ και 50 χρόνια βρίσκεται στο κυπριακό τραπέζι και την οικογενειακή παράδοση.

Τελειώνοντας, ο εκπρόσωπος της εταιρείας ευχήθηκε το 2014 να φέρει καλύτερες μέρες στο νησί μας και να μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός των συμπολιτών μας που αδυνατούν να προσφέρουν στις οικογένειές τους και καταφεύγουν στα κοινωνικά παντοπωλεία.