Σταθερή υποστήριξη από LOIS BUILDERS προς το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Παρόλες τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας και τις τεράστιες οικονομικές προκλήσεις, η LOIS Builders συνεχίζει να είναι δίπλα στους νέους του κλάδου της, επιβραβεύοντας και αυτή τη χρονιά τον καλύτερο 2ετη φοιτητή της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για το έτος 2013-2014.

Θέλοντας να δώσει γερά θεμέλια στους φοιτητές, η LOIS Builders δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στον βραβευθέντα, για καλοκαιρινή απασχόληση στην Εταιρεία, με σκοπό την ενδυνάμωση της πρακτικής γνώσης και εξάσκησης.

Η LOIS Builders έχει επίσης υποστηρίξει οικονομικά την ακαδημαϊκή χρονιά που μας πέρασε και την προσπάθεια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό SukkahVille 2013 (http://www.sukkahville.com/).

Ο διεθνής αυτός διαγωνισμός διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Πλατεία Mel Lastman στο Τορόντο του Καναδά και απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες και σχεδιαστές απ’ όλο τον κόσμο οι οποίοι καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την κατασκευή ενός προσωρινού καταφυγίου (‘sukkah’).

Έξι από τις ογδόντα συμμετοχές που κατατέθηκαν στον διαγωνισμό πέρασαν στην τελική φάση και πήγαν στον Καναδά για να υλοποιήσουν τις προτάσεις τους και η ομάδα της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας έλαβε το πρώτο βραβείο.

Μεγάλη τιμή τόσο για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας όσο και για την Κύπρο μας!