Νέα παραλαβή γλυκών από το Smart

{loadposition ba_textlink}

Στα 14 καταστήματα Smart που λειτουργούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων αποκλειστικής εισαγωγής. Τα προϊόντα που εισάγονται είναι άριστης ποιότητας και διατίθενται σε ολόχρονα χαμηλές τιμές. Χιλιάδες καταναλωτές που εμπιστεύονται και προτιμούν τα καταστήματα Smart για τις αγορές τους αγάπησαν τα προϊόντα αυτά και κάνουν επαναλαμβανόμενες αγορές!

Υποβρύχιο Α/φοι Χαΐτογλου

Μια κουταλιά γλυκό του κουταλιού υποβρύχιο σε ένα ποτήρι κρύο νερό είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό κέρασμα. Παλαιότερα, δεν υπήρχε σπίτι που να μην είχε αυτό το γλυκό στο ντουλάπι μαζί με άλλα γλυκά του κουταλιού. Και τώρα ξανά το κατάλευκο και αρωματικό υποβρύχιο Α/φοι Χαΐτογλου διατίθεται σε γεύση Βανίλια και Μαστίχα. Θα το βρείτε σε συσκευασίες των 600gr σε ολόχρονα χαμηλές τιμές αποκλειστικά στα καταστήματα SMART Discount Shops.

Σιρόπι Α/φοι Χαΐτογλου

Το σιρόπι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άπειρα γλυκά! Να στολίσει το παγωτό και την κρέπα, να συνοδεύσει το γιαούρτι, να αρωματίσει τον καφέ. Τα σιρόπια Α/φοι Χαΐτογλου διατίθενται σε τέσσερις λαχταριστές γεύσεις, σοκολάτα, φράουλα, καραμέλα και βύσσινο• σε οικονομικές συσκευασίες των 1,2 kg ώστε η απόλαυση να διαρκεί περισσότερο. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα SMART Discount Shops σε ολόχρονα χαμηλές τιμές.