“Το προσωπικό είναι ο θησαυρός της ipH!”

{loadposition ba_textlink}

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου, στο πάρκο Δελίκηπου, το «Παιγνίδι Κρυμμένου Θησαυρού», που οργάνωσε η εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd για το προσωπικό της, κάτω από την ομπρέλα «Το προσωπικό είναι ο θησαυρός της ipH!». Πρόκειται για ένα παιγνίδι ταχύτητας, δεξιοτήτων, παρατηρητικότητας, εξυπνάδας και γνώσεων, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, εκτός εργασιακού περιβάλλοντος. Το παιγνίδι αποτέλεσε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο αυτής της ευχάριστης εταιρικής πρωτοβουλίας, ο κ. Χρίστος Φωτιάδης, Διευθυντικό Στέλεχος της ipH, ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Θέλαμε να οργανώσουμε μια ημερίδα για το προσωπικό μας, ευχαριστώντας το για την προσφορά του προς την εταιρία μας. Μια ημερίδα για να περάσουμε ωραία αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτω από την πίεση και τη ρουτίνα της καθημερινότητας». 

Η ημερίδα πλαισιώθηκε από άφθονο φαγητό, ποτό και μουσική, ενώ ακολούθησε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία Powerhouse Events & Promotion. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των τριών πρώτων ομάδων από τον κ. Χρίστο Φωτιάδη, οι οποίες με ταχύτητα και στρατηγική κατάφεραν να βρουν και να συλλέξουν το μεγαλύτερο μέρους του κρυμμένου θησαυρού.

Η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd αποτελεί σήμερα μία από τις πιο γερά εδραιωμένες εταιρείες στη λιανική αγορά και στον τομέα HORECA στην Κύπρο, έχει διακριθεί και βραβευτεί κατά καιρούς στονεπιχειρηματικό τομέα που δραστηριοποιείται και σήμερα θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.