Στο CIIM το πρώτο επαγγελματικό πρόγραμμα του Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Αμερικής

{loadposition ba_textlink}

Το Cyprus International Institute of Management (CIIM) ανακοινώνει τη συμπλήρωση του πρώτου επαγγελματικού προγράμματος του Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Αμερικής (SHRM) στην Κύπρο.

Επαγγελματίες της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) στην Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα επαγγελματικά προγράμματα SHRM-CP και SHRM-SCP, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του CIIM από την 1 έως τις 3 Ιουνίου 2016. Ο κ Brad Boyson, διεθνής συνεργάτης του CIIM και του SHRM και ειδικός στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, προετοίμασε μέσω των προγραμμάτων, 18 επαγγελματίες από πολυεθνικές και τοπικές επιχειρήσεις.

Οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις SHRM-CP και SHRM-SCP εισάγουν την τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού στις επιχειρήσεις του σήμερα.

Ο Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Αμερικής (SHRM) για επτά δεκαετίες είναι ηγέτης στην παροχή παγκόσμιας πληροφόρησης για την κοινότητα των Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού, εκπροσωπώντας 285,000 μέλη σε περισσότερες από 165 χώρες.

Το Cyprus International Institute of Management (CIIM) είναι εγκεκριμένο από το SHRM ως έμπιστος συνεργάτης για την προετοιμασία των εξετάσεων SHRM-CP και SHRM-SCP.

Το CIIM ανακηρύσσει την επόμενη προετοιμασία για τις εξετάσεις SHRM-CP και SHRM-SCP, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2016. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://execedu.ciim.ac.cy/shrm.