Μια εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις, με αγάπη από την Εύρηκα!

{loadposition ba_textlink}

Με πρωταγωνιστές τα προϊόντα Εύρηκα Classic και Εύρηκα Bright, η Εύρηκα διοργάνωσε ένα παιχνίδι στo The Mall of Cyprus, διασκεδάζοντας και χαρίζοντας δώρα στους παρευρισκομένους.

Η πρωτότυπη διακόσμηση του χώρου κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Εμπορικού κέντρου, ενώ promoters προσκαλούσαν τον κόσμο να παίξει στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι με την ευκαιρία να κερδίσει ένα πακέτο προϊόντων Εύρηκα, ιδανικό για κάθε νοικοκυριό.

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα δύο αυτά προϊόντα προσφέρονταν σαν δώρο στο κοινό, χαρίζοντας του την ευκαιρία να ανακαλύψει τα ενισχυτικά πλύσης που εμπιστεύονται οι καταναλωτές τόσο πολύ.

Τα ρούχα που αγοράστηκαν από την Εύρηκα για τις ανάγκες της εκδήλωσης, δόθηκαν μετά στην Κοινωνική Μέριμνα Αγ. Ομολογητών, για να φτάσουν στα χέρια των οικογενειών που τα χρειάζονται.

Το Εύρηκα Classic, το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα και στα πιο δύσκολα. Με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή και με ισχυρά καθαριστικά συστατικά χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη καθαριότητα και λάμψη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Το Εύρηκα Bright, χάρη στην ανανεωμένη σύνθεσή του, ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού και από την πρώτη κιόλας πλύση, απομακρύνοντας αποτελεσματικά ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα περιποιείται και αναδεικνύει τα χρώματα. Έτσι τα ρούχα δείχνουν πάντα «ζωντανά» και λάμπουν σαν καινούρια!

Ανακαλύψτε και εσείς το Εύρηκα Classic και το Εύρηκα Bright σε εκπληκτικές προσφορές στα ράφια της υπεραγοράς και θα απολαύσετε τη διαφορά στο αποτέλεσμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.