Τέρμα στις αλλεργίες και τα τσιμπήματα με το καινοτόμο Allerg-Stop Repellent

{loadposition ba_textlink}

Το Allerg-Stop Repellent βάζει τέλος στις αλλεργίες και τα τσιμπήματα από ακάρεα, κοριούς και ψύλλους που αναπτύσσονται σε στρώματα, καναπέδες, χαλιά και άλλες ινώδεις επιφάνειες.
Το Allerg-Stop Repellent, είναι ένα μοναδικό, εγκεκριμένο βιοκτόνο το οποίο, χάρη στην φυσική δραστική γερανιόλη, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και αναστέλλει την ανάπτυξη των ακάρεων. Παράλληλα, εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τεσσάρων μηνών, τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από τα ακάρεα και τα περιττώματά τους, προσφέροντας αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία.
Ιδανικό για όλες τις ινώδεις επιφάνειες, το Allerg-Stop Repellent είναι ιδιαίτερα αναγκαίο σε άτομα με αλλεργίες, αναπνευστικά προβλήματα, ρινίτιδα, ψωρίαση, βρογχικό άσθμα και γενικότερα σε άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι κατάλληλο για στρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα, κουβέρτες, λούτρινα παιχνίδια, κούνιες, παιδικά καρότσια, υπνόσακους, φίλτρα κλιματιστικών, κουρτίνες, καναπέδες, σαλόνια, χαλιά, μοκέτες, σαλόνια αυτοκινήτου ακόμα και σπίτια και κρεβατάκια κατοικίδιων.
Το Allerg-Stop Repellent είναι εύκολο στη χρήση: Απλά, ψεκάζουμε στην επιφάνεια που χρειάζεται απολύμανση, από απόσταση 30-40 εκατοστών, έχοντας αφαιρέσει τα καλύμματα, σεντόνια και μαξιλαροθήκες και αφήνουμε για 2-3 ώρες για να στεγνώσει και είναι έτοιμο για χρήση.
Το Allerg-Stop Repellent είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας (Αρ. Έγκρισης Αδείας:Β1237/2016), διατίθεται στην Κυπριακή αγορά από τη M.Σ. Ιακωβίδης & Σία ΛΤΔ και πωλείται στα φαρμακεία.