CER’8: Το κολλάς και ησυχάζεις !!!

{loadposition ba_textlink}

To αυτοκόλλητο τσιρότο είναι ο πιο φυσικός, απλός και έξυπνος τρόπος για να κρατήσουμε μακριά μας τα ενοχλητικά κουνούπια και αυτό το καλοκαίρι.

Η σύνθεση του από μικροκάψουλες με αιθέριο άγριας ντομάτας και lemon eucalyptus απωθεί αποτελεσματικά τα κουνούπια από κοντά μας ενώ ταυτόχρονα είναι εντελώς φυσικό και ακίνδυνο.

Μπορούμε να το έχουμε μαζί μας παντού αφού δεν χρειάζεται ρεύμα, είναι πολύ μικρό και διακριτικό και η δράση του διαρκεί για πολλές ώρες.
Η χρήση του είναι πολύ απλή. Απομονώνετε ένα τσιροτάκι το πιέζετε καλά για να σπάσουν οι μικροκάψουλες που περιέχει στο εσωτερικό του και μόλις υγρανθεί καλά η επιφάνειά του ξεκολλάτε το πίσω μέρος του και το κολλάτε όπου θέλετε εσείς. Επάνω στο σώμα σας, στο κρεβάτι σας, στην τσάντα σας, στην κούνια του μωρού, στο τραπέζι ή την καρέκλα που κάθεστε κλπ.
Το CER’8 δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας γύρω σας περίπου ενός μέτρου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν κάθεστε στο μπαλκόνι σας, στο θερινό σινεμά, τη συναυλία, το κάμπινγκ, την εξοχή ή όπου αλλού θέλετε εσείς.

Το CER’8 είναι ιδανικό και τελείως ακίνδυνο για μικρά παιδιά ενώ κυκλοφορεί και σε παιδική συσκευασία με χαρούμενες ζωγραφιές.
Είναι Ιταλικό προϊόν και θα το βρείτε στα φαρμακεία.