Η Property Gallery Developers στηρίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού

{loadposition ba_textlink}

Η κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης γης, Property Gallery Developers, συνεχίζει να ενισχύει οικονομικά τον Απόλλωνα Λεμεσού, όπως έπραξε και πριν τον τελικό κυπέλλου με την Ομόνοια. Σε Διάσκεψη Τύπου που έγινε στο οίκημα του σωματείου στις 10 Ιουνίου, παρουσιάστηκε η νέα χορηγία της Property Gallery Developers, που αφορά στα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα, για τη σεζόν 2016-2017.
Η Property Gallery Developers στέκεται αρωγός στο έργο του Απόλλωνα, αφού η ομάδα αντιπροσωπεύει επάξια την πόλη και επαρχία της Λεμεσού, όπου εδρεύει και αναπτύσσει η εταιρεία τα έργα της, σε περιοχές όπως είναι ο Πύργος, η Παρεκκλησιά, η Ερήμη, το Πισσούρι και οι Πλάτρες.

Η εταιρεία καλύπτει επίσης με αρκετά σύγχρονα έργα όλη την τουριστική περιοχή, αλλά και την ίδια την πόλη της Λεμεσού. Με αυτά τα έργα έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια 27 διεθνή βραβεία, που την καθιστούν αποδεδειγμένα την πιο πολυβραβευμένη εταιρεία ανάπτυξης γης σε Κύπρο και Ευρώπη.

Σοβαρός παράγοντας στη συνέχιση της συνεργασίας Property Gallery και Απόλλωνα, αποτέλεσε το επιτυχημένο έργο της διοίκησης της ομάδας, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των ίδιων των παικτών, που οδήγησαν τον Απόλλωνα Λεμεσού στην κατάκτηση του 8ου κυπέλλου στην ιστορία του, και του εξασφάλισαν για ακόμα μια χρονιά, μια θέση στα προκριματικά, για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.
Η διοίκηση της Property Gallery Developers αναγνωρίζει την προσπάθεια και το έργο που επιτελείται από όλους που απαρτίζουν το οικοδόμημα του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, και με τη νέα της χορηγία προσθέτει ένα λιθαράκι στην επίτευξη αυτού του έργου. Παράλληλα, θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν θα σταματήσει τη στήριξη του σωματείου και ειδικότερα των ακαδημιών, όπως έπραξε τις προηγούμενες χρονιές.
Κλείνοντας, η Property Gallery Developers ευχήθηκε τα καλύτερα στον Απόλλωνα για τη νέα χρονιά, αλλά και καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή πορεία όλων των κυπριακών ομάδων.