Lidl Fashion Show

Υπόψη ότι εκτός από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στο Lidl Fashion Show, 10 τυχεροί από τους πελάτες της Lidl είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην ξεχωριστή αυτή παρουσίαση μόδας, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.

Ευχάριστες παρουσίες, χαμογελαστά πρόσωπα, όλοι ντυμένοι με τα νέα ρούχα και αξεσουάρ στα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού και στις cool τιμές που προτείνει η Lidl, πλημμύρισαν την πασαρέλα, ενώ η εξαίρετη μουσική και τα δροσερά κοκτέιλς ανέβασαν στα ύψη την καλή διάθεση.

Το Lidl Fashion Show εξελίχτηκε σε γιορτή χαράς και απίστευτης αισιοδοξίας!

Στο κλείσιμο του ιδιαίτερου αυτού Lidl Fashion Show η κ.Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Lidl αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές του Show, παρουσίασε το νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Lidl σύμφωνα με το οποίο, η Lidl Cyprus μαζί με τους πελάτης της υιοθετούν εξολοκλήρου το τμήμα σίτισης της Αροδαφνούσας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Όλα τα γεύματα ασθενών, μισθοί μαγείρων και βοηθών, εξοπλισμός, συντήρηση της κουζίνας και γενικά όλα τα έξοδα που αφορούν τα γεύματα των ασθενών τα αναλαμβάνει η Lidl Cyprus που καλεί τους πελάτες της να συμπράξουν στη στήριξη της Αροδαφνούσας αγοράζοντας μια ‘Lidl – Buy the bag, carry the Cause’.

‘Σχεδιάσαμε μια τσάντα η οποία εκτός από μόδα, κουβαλά μαζί της αγάπη, προσφορά και ελπίδα’ δήλωσε η κ. Αδαμίδου. ‘Για να φτιάξουμε τη τσάντα αυτή, συνεργαστήκαμε με δυο κορυφαίους σχεδιαστές μόδας το Δήμο Νατάρ και τον Ανδρέα Γεωργίου. Τους NatarGeorgiou. €5 από κάθε πώληση θα ενισχύουν το Τμήμα Σίτισης της Αροδαφνούσας. Η Τσάντα θα κυκλοφορήσει αρχικά σε 3 μοναδικά σχέδια NatarGeorgiou και σε περιορισμένο αριθμό, και σύντομα θα βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Lidl’

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε η Αντιπρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου κ. Μύρια Σταυράκη η οποία ευχαρίστησε την Lidl για τη συνεχή υποστήριξή της και ιδιαίτερα για τη νέα της πρωτοβουλία που ενισχύει την Αροδαφνούσα και τον σκοπό της που είναι η παροχή φροντίδας στους καρκινοπαθείς, καθώς και στη διαφώτιση του κοινού, για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.