Βραβεία Automotive Innovations 2016

Η Audi κατέκτησε τρεις πρώτες θέσεις στα βραβεία Automotive Innovation. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στο ινστιτούτο έρευνας Center of Automotive Management (CAM) και PricewaterhouseCoopers AG (PwC). Η Audi, ταυτόχρονα στέφθηκε και σαν η «Πιο καινοτόμος premium μάρκα» (Most Innovative Premium Brand) που ήταν το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς. Η άλλες δυο διακρίσεις ήρθαν στις κατηγορίες «Connected Car» και «Vehicle Concepts/Body».

«Αυτά τα βραβεία είναι ταυτόχρονα έπαινος αλλά και ώθηση για την ομάδας μας» δήλωσε ο Dr. Stefan Knirsch, Μέλος του εκτελεστικού επιτελείου της AUDI AG στον τομέα Διεύθυνσης της Τεχνολογικής Εξέλιξης. Συνέχισε λέγοντας «Στοχεύουμε πάντα για καινοτομία τόσο σε κλασσικά συστήματα αλλά και σε εναλλακτικά συστήματα οδήγησης. Πάντα με σκοπό την ελαφριά κατασκευή, προσεκτική διαδικασία παραγωγής και συνδεσιμότητα. Δουλεύουμε συνεχώς βάσει της ιδεολογίας της εταιρείας, «Vorsprung durch Technik». Το κέντρο Automotive Management Center και PricewaterhouseCoopers AG παρουσίασαν τα βραβεία Automotive Innovationsγια πέμπτη χρονιά. Πέραν των 1.400 καινοτομιών από 20 αυτοκινητοπαραγωγούς και 50 μάρκες έλαβαν μέρος στα βραβεία αυτά.

Η Audi (με μάρκες όπως Audi, Ducati και Lamborghini) αποτελεί την πιο επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στον τομέα Premium με παρουσία σε 100 αγορές παγκοσμίως και μονάδες παραγωγής σε δώδεκα χώρες. Πέρυσι παρέδωσε 1.8 εκατομμύρια αυτοκίνητα Audi, 3,245 σπορ αυτοκίνητα Lamborghini και πέραν των 54.800 μοτοσυκλετών Ducati. Στο παρόν στάδιο, ο όμιλος παρέχει εργασία σε 85.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, με τους 60.000 να βρίσκονται στην Γερμανία.