MTN 21 Days of Y’ello Care

Ολοκληρώθηκε και φέτος το εθελοντικό πρόγραμμα της ΜΤΝ, 21 Days of Y’ello Care, κατά τη διάρκεια του οποίου το προσωπικό της MTN προσφέρει έμπρακτα μέσα από διάφορες ενέργειες στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος η ΜΤΝ επικεντρώθηκε στην ενημέρωση του κοινού για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και το Cyberbullying.

Το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care ξεκίνησε με ποδηλασία από εθελοντές της ΜΤΝ, οι οποίοι διένυσαν την απόσταση Λεμεσού – Λευκωσίας. Για κάθε άτομο που συμμετείχε στην ποδηλασία, η ΜΤΝ προσέφερε €100.

Κατά τη διάρκεια των 21 ημερών, εθελοντές της ΜΤΝ επισκέφθηκαν δημοτικά σχολεία και έμαθαν στους μαθητές πως να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο με ασφάλεια και πως να αντιμετωπίζουν το Cyberbullying.

Η λήξη του προγράμματος σηματοδοτήθηκε με το Y’ello Fun Day, μια μέρα προσφοράς και διασκέδασης με παιχνίδια και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου στο προπονητικό γήπεδο του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο στη Λευκωσία. Οι μικροί και οι μεγάλοι που έδωσαν το παρών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φαγητό και ποτό, να παίξουν με τα φουσκωτά που εγκαταστάθηκαν στο χώρο, να ζωγραφίσουν και να παίξουν foosball και μπάσκετ, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν ένα ανατρεπτικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ εθελοντών της ΜΤΝ και Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας. Αρωγοί στην διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσία οι οποίοι όχι μόνο συμμετείχαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, αλλά έκαναν εισφορά για το σκοπό της εκδήλωσης, καθώς και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο Λτδ η οποία διέθεσε στην ΜΤΝ δωρεάν το προπονητικό της γήπεδο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Όλα τα έσοδα από την τελετή λήξης αλλά και την εθελοντική ποδηλασία, θα διατεθούν για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού για τη Σχολή Τυφλών και τις Ειδικές Μονάδες Δημοτικών Σχολείων.

Με το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care η οικογένεια της ΜΤΝ αποδεικνύει την κοινωνική της ευθύνη στην πράξη. Φέτος με την εκπαιδευτική της δράση σε σχέση με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, η ΜΤΝ έδωσε στην νέα γενιά τα εφόδια για να χειρίζονται με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.