Ημέρα Δημοκρατικού Σχεδιασμού στην ΙΚΕΑ!

Ο Δημοκρατικός Σχεδιασμός έχει πέντε διαστάσεις που εφαρμόζονται σε κάθε προϊόν που διατίθεται από την IKEA: καλή λειτουργία, σχεδιασμό, ποιότητα, βιωσιμότητα και τιμή τόσο χαμηλή ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να το αποκτήσουν.

Η φετινή Ημέρα Δημοκρατικού Σχεδιασμού πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου στο Älmhult της Σουηδίας, στην καρδιά της ΙΚΕΑ, υπό την παρουσία 250 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στις νέες συναρπαστικές συνεργασίες που παρουσιάστηκαν είναι η συνεργασία της ΙΚΕΑ με το γνωστό Άγγλο σχεδιαστή Tom Dixon, καθώς και με τη Δανέζικη εταιρία σχεδιασμού επίπλων HAY. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης της ΙΚΕΑ «Ζωή στο σπίτι», η οποία φέτος επικεντρώθηκε στον καθορισμό του τι είναι το σπίτι για τον καθένα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους παράγοντες χώρο, αντικείμενα και σχέσεις. Περισσότερα για την έκθεση ΙΚΕΑ «Ζωή στο σπίτι» μπορείτε να βρείτε εδώ: http://lifeathome.ikea.com/

Ενημερωθείτε για τα όσα μοιράστηκε μαζί μας η ΙΚΕΑ κατά την Ημέρα Δημοκρατικού Σχεδιασμού πατώντας εδώ http://ikea.today/ddd/ και ανακαλύψτε την αγάπη της ΙΚΕΑ για το σχεδιασμό προϊόντων που σκοπό έχουν να κάνουν την καθημερινή μας ζωή στο σπίτι καλύτερη!