Υπηρεσία Vidatrack από τη Cyta

H υπηρεσία Vidatrack, η οποία προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία Vidavo, είναι ένα σύστημα διαχείρισης εντοπισμού σήματος έκτακτης ανάγκης, που συμβάλλει στην ανεξάρτητη διαβίωση και μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και αδυνατούν να έχουν αυτονομία στη διεκπεραίωση καθημερινών αναγκών τους. Η υπηρεσία αυτή ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συγγενείς ή φροντιστές τους.

Τη χρήση της υπηρεσίας και τα πλεονεκτήματά της, παρουσίασε ο Προϊστάμενος Κάθετων Τομέων Ανάπτυξης της Cyta, κ Παντελής Φραγκούλης. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ουσιαστική συνεισφορά της βελτίωσης της ποιότητας ζωής, στη διασφάλιση ευελιξίας και στην αναβάθμιση του αισθήματος ασφάλειας των επηρεαζόμενων ατόμων, τονίζοντας ότι, θα ενισχύσει μεταξύ άλλων και την αυτοπεποίθησή τους.

Τα οφέλη και οι δυνατότητες της υπηρεσίας, μέσα από τη χρήση της εξειδικευμένης συσκευής GPS tracker, την οποία φέρει μαζί του συνέχεια ο χρήστης, καθώς και της ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής Vidatrack είναι:
• ο άμεσος εντοπισμός της θέσης του χρήστη,
• η αποστολή άμεσης ειδοποίησης για βοήθεια μέσω sms, με τη χρήση ενός κουμπιού πανικού,
• η άμεση επικοινωνία με τρεις προκαθορισμένους τηλεφωνικούς αριθμούς και
• η λήψη εισερχόμενων κλήσεων.

Ο Διευθυντής Καταναλωτικής Αγοράς της Cyta, κ Κίκης Κυριάκου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εισαγωγή της νέας υπηρεσίας, τόνισε ότι ο Οργανισμός, αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης κυπριακής κοινωνίας και με συνέπεια και αξιοπιστία αποδεικνύει στην πράξη το υψηλό αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που τον χαρακτηρίζει. Ολοκληρώνοντας, επανέλαβε με έμφαση, ότι η Cyta θα συνεχίσει να πρωτοπορεί και να εισάγει καινούργιες και καινοτόμες υπηρεσίες που αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/vidatrack ή να καλέσετε στο 80002030.