Η TELIA & PAVLA BBDO πίσω από τα «νέα φτερά της Κύπρου»!

Έντεκα μήνες μετά, η TELIA & PAVLA BBDO δημιούργησε για την COBALT μια τηλεοπτική διαφήμιση, που συνεπαίρνει τους τηλεθεατές με την ποιότητα της κινηματογράφησής της και τις ατμοσφαιρικές της σκηνές.

Συγκεκριμένα, η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της νέας αεροπορικής της Κύπρου μας ταξιδεύει από τη Λευκωσία μέχρι το Τρόοδος, από τη Λεμεσό μέχρι το αεροδρόμιο της Λάρνακας, αλλά και σε άλλες αγροτικές περιοχές του νησιού.
Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, και με διαφορετικές ασχολίες και ενδιαφέροντα βιώνουν την καθημερινότητά τους, κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης μέρας, ενώ πανέμορφα πλάνα δημιουργούν ένα ανάλαφρο αίσθημα ευφορίας και ψυχικής ανάτασης.
Σε μια στιγμή, κάτι αποσπά την προσοχή των πρωταγωνιστών μας και τους αναγκάζει να στρέψουν το βλέμμα τους προς τον ουρανό. Εκεί ψηλά, κάτι νέο και συνάμα πολύ δικό τους, κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Αυτό που βλέπουν αλλάζει τη διάθεσή τους, φέρνει ένα αυθόρμητο χαμόγελο στα πρόσωπά τους και απογειώνει τη διάθεσή τους. Ένα πλήρωμα από γνώριμά μας πρόσωπα κατευθύνεται προς το αεροπλάνο με τα γαλάζια χρώματα, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.
H COBALT – η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου – έχει ανοίξει και επίσημα τα φτερά της και εμείς ετοιμαζόμαστε να απογειωθούμε μαζί της.

TELIA & PAVLA BBDO
Διευθυντής Λογαριασμού: Στέλιος Αναστασιάδης
Διευθύντρια Δημιουργικού: Αναστασία Τσάμη
Διευθύντρια ΜΜΕ: Αλεξάνδρα Δημητριάδου
Διευθυντής Καλλιτεχνικού: Αντρέας Σπυρόπουλος
Βοηθός Διευθύντρια Δημιουργικού: Ιωάννα Σαββίδου
Υπεύθυνος Στρατηγικής: Αντρέας Αναστασιάδης
Κειμενογράφος: Κωνσταντίνος Κακούρος

SEMIO
Director: Κώστας Μαρούδης
DoP: Vladan G. Jancovic
Assistant Director: Πάρις El-Said
Executive Producer: Παύλος Νεοκλέους
Producer: Αλεξία Μακρίδη
Production Manager: Μαρίνος Χαραλάμπους
Production Designer: Λίζα Τσουλούπα
Make Up Artist: Γιώργος Βαβανός
Φωτογράφος: Αντώνης Φαρμακάς