ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΗ BLUE AIR

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίτιμοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος επίσημα παρουσίασε την μετονομασία του αεροδρομίου, ξεσκεπάζοντας την πλάκα, ονομαζόμενη Γλαύκος Κληρίδης Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας (εις τιμή του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας).

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα δέκα χρόνια ζωής της εταιρείας, η Hermes Airports φιλοξένησε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κονσέρτο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, ενώ βράβευσε αεροπορικές εταιρείες οι οποίες πέτυχαν αξιοσημείωτη επίδοση και συνέβαλαν καταλυτικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιβατικής κίνησης στα δύο κυπριακά αεροδρόμια. Οι υποψήφιες Αεροπορικές εταιρείες ξεπερνούσαν τις 70 και πετούν από και προς τα αεροδρόμια της Κύπρου.

Στην απονομή βραβεύθηκε και η Blue Air, smart flying εταιρεία με βάση τη Λάρνακα, η οποία ακούγεται με το σλόγκαν «Ακολούθησε τα όνειρα σου και πέταξε», για το ψηλότερο ποσοστό ανάπτυξης για το 2015 από τον κ. Μάριο Δημητριάδη, Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο κ. Αντώνης Ορθοδόξου, Διευθύνων Σύμβουλος της Orthodoxou Group of Companies και αντιπρόσωπος της Blue Air στην Κύπρο, ο οποίος με χαρά παρέλαβε το βραβείο μαζί με τον κ. Vlad Cristescu, Advertising and Brand Executive της Βlue Air.

Η Blue Air βρίσκεται στη Κύπρο από το 2008, ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 έχει ως βάση την Κύπρο με 2 αεροσκάφη. Η Blue Air εκτελεί προγραμματισμένες εβδομαδιαίες πτήσεις από τη Λάρνακα προς Αθήνα με 15 πτήσεις την εβδομάδα, από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη με 4 πτήσεις την εβδομάδα, Βουκουρέστι με 4 πτήσεις την εβδομάδα, Λονδίνο (Luton) με επίσης 4 πτήσεις την εβδομάδα και Κωστάντζα μέσω Αθηνών, με 2 πτήσεις την εβδομάδα.

Ο κ. Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer της Blue Air, δήλωσε:

«Είμαστε πανευτυχείς για το βραβείο που μας έχει απονεμηθεί από τα αεροδρόμια Hermes, μιας και αυτό επιβεβαιώνει την αφοσίωση μας προς το Κυπριακό κοινό. Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους συνεργάτες μας, στα αεροδρόμια Hermes και στην Orthodoxou Group of Companies. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο μας το Κυπριακό επιβατικό κοινό, το οποίο αποτέλεσε σημαντικό καταλύτη της επιτυχίας αυτής».