Ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της INTERSPORT!

Το 24Η σου χαρίζει 20€ για τις πρώτες σου αγορές στο Odelo, το 1ο παγκύπριο online supermarket. 

Στις 7 Μαρτίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το κατάστημα στην Ελλάδα στην περιοχή του Ρέντη, Πειραιώς 161 & Φλέμιγνκ, με ένα πολύ δυνατό opening συνοδευόμενο από ένα live radio show από το ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102.2! Το κατάστημα είναι 1.000 τμ και η προϊοντική συλλογή παρουσιάζεται ανά αθλητική δραστηριότητα, ώστε ο επισκέπτης να έχει μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με το άθλημα που τον ενδιαφέρει σε έναν ενιαίο χώρο.

Στις 14 Μαρτίου θα υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του το νέο κατάστημα στην Κύπρο, στην περιοχή της Πάφου και συγκεκριμένα στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, Kings Avenue, Αποστόλου Παύλου 2 και Τάφου των Βασιλέων. Το κατάστημα είναι 650τμ και η δομή του είναι ανά αθλητική δραστηριότητα. 

Το τρίτο κατάστημα που θα προστεθεί στο δίκτυο καταστημάτων είναι και αυτό στην  Ελλάδα, στην Αττική, στην περιοχή του Ζωγράφου, Ούλωφ Πάλμε 38 & Καλλιστράτους. Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι στις 21 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα μικρότερο αλλά ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα 3 επιπέδων περίπου 500τμ. 

Ο κος Μπάμπης Δεληδάκης, Operations Manager της INTERSPORT, δήλωσε: «Παρά τη διαρκή και έντονη ύφεση στην οποία έχει υποβληθεί η ελληνική αγορά ένδυσης και υπόδησης, είμαστε περήφανοι που η INTERSPORT συνεχίζει τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξής της και διευρύνει το δίκτυό της με 3 νέα καταστήματα. Το στήσιμο όλων των καταστημάτων αντικατοπτρίζει την αποστολή της INTERSPORT να δημιουργεί στο κοινό πάθος και ενθουσιασμό για τον αθλητισμό». 

Με τα τρία νέα αυτά καταστήματα, η INTERSPORT, ως μέλος του Ομίλου FOURLIS, θα αριθμεί πλέον 94 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 42 χώρες και δίκτυο 5.400 καταστημάτων.