“Απόβαση” στη Λεμεσό για την εταιρεία Top Marques Motors (pics)


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Η εταιρεία  η οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Κύπρο τις μοτοσικλέτες Aprillia, Moto Guzzi, Derbi και Scarabeo του Ομίλου  Piaggio επεκτείνεται τώρα και στην Λεμεσό σε συνεργασία με την εταιρία Wild Pistons η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη τα τελευταία 10 χρόνια. Οι δύο εταιρίες ένωσαν τις δυνάμεις τους προσφέροντας στους φίλους της μοτοσικλέτας ένα εντυπωσιακό χώρο όπου μπορούν να δουν από κοντά τα κορυφαία μοντέλα των Ιταλικών εταιρειών. 

Ταυτόχρονα στην Λεμεσό δημιουργήθηκε εξουσιοδοτημένο από το Όμιλο Piaggio συνεργείο, το οποίο πληροί τις προδιαγραφές και είναι εφοδιασμένο με όλα τα εξειδικευμένα εργαλεία και διαγνωστικά για την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση. 

Τα εγκαίνια έγιναν την Πέμπτη 28 Μαρτίου σε μια εντυπωσιακή παρουσίαση που επισημοποίησε την σχέση της Top Marques Motors με την εταιρία Wild Pistons και την πόλη της Λεμεσού. 

Τα εγκαίνια τέλεσε ο πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο Guido Cerboni, που εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την παρουσία των Aprillia, Moto Guzzi,  Derbi και Scarabeo του Ομίλου Piaggio στην Λεμεσό.

Το κορυφαίο γεγονός της βραδιάς για τους πολυάριθμους φίλους της μοτοσικλέτας ήταν όταν παρουσιάστηκε το εντυπωσιακό νέο μοντέλο της Moto Guzzi, η California 1400 Custom, η οποία πρόσφατα ανακηρύχτηκε «Best Cruiser 2013», το οποίο δικαιολογημένα συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων.