Δ.Βερύκιος : “Υπήρξα βίαιος με γυναίκες” (vid)


 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι εξέλιξη θα έχει ο ρόλος του στη σειρά «Άσπρα Μπαλόνια». Πολλοί είναι οι θαυμαστές που αγωνιούν για τον αν τελικά πέθανε ή όχι. Ποιος τον σκότωσε ;Το μυστήριο πλανιέται γύρω από την δολοφονία του. Δείτε το βίντεο και μάθετε την εξέλιξη.

 

 

Στην συνέχεια , μίλησε στις παρουσιάστριες για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, στην νέα σειρά του ΡΙΚ «Μοιραία Φεγγάρια».

 

Κατά την διάρκεια , της εκπομπής εκμυστηρεύτηκε πως έχει συμπεριφερθεί βίαια σε γυναίκα , πράγμα το οποίο έχει μετανιώσει.

 

Σοκαριστικές επίσης ήταν οι δηλώσεις του, όταν αποκάλυψε πως σε νεαρή ηλικία ανάγκασε μια σύντροφο του να κάνει έκτρωση. Πράγμα που τώρα καταδικάζει και συμβουλεύει τους νέους να παίρνουν προφυλάξεις , τονίζοντας πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί μια ζωή.

 

Τα κορίτσια , όπως σε κάθε εκπομπή, έβαλαν τον ηθοποιό να παίξει μαζί τους το παιχνίδι «Θάρρος ή αλήθεια». Αυτή την φορά οι αποστολές ήταν γραμμένες πάνω σε  άσπρα μπαλόνια. Μια από  δοκιμασία – θάρρους  που τόλμησε ήταν να τραγουδήσει στα Ιταλικά ένα αγαπημένο του κομμάτι.

 

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε το απολαυστικό και άκρως αποκαλυπτικό βίντεο από την καυτή συνέντευξη του Δημήτρη Βερύκιου στο 24h.com.cy και την εκπομπή «Lifestyle» με την Έλενα Τσιακούπη και την Ζώη Αυγουστή.