Δελτίο Τύπου

Με αφορμή τα 35 χρόνια από την ίδρυση του οδοντιατρικού τμήματος τους Ομίλου Μ.Σ. Ιακωβίδη, διοργανώθηκαν τον Ιούνιο δύο εκδηλώσεις στη Λεμεσό, με στόχο την ενημέρωση για τη δραστηριότητα του ομίλου αλλά και την παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής σειράς προϊόντων, κατά της οδοντικής ευαισθησίας και της ευαισθησίας των ούλων, Gum SensiVital.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οδοντίατροι από τη Λεμεσό, στους οποίους η ομάδα επιστημονικής ενημέρωσης του οδοντιατρικού τμήματος πραγματοποιεί συστηματικές επισκέψεις, εδώ και 35 χρόνια. Το οδοντιατρικό τμήμα του ομίλου ξεκίνησε το 1981 και στόχο έχει την προαγωγή της στοματικής υγιεινής και υγείας και υποστηρίζει διαχρονικά τους οδοντιάτρους μέσω επιστημονικών εκδηλώσεων όπως συνέδρια και σεμινάρια καθώς και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η σειρά καινοτόμων προϊόντων GUM της εταιρείας SunStar-Butler, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην έρευνα, την καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων που αφορούν την υγεία του στόματος.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα νέα προϊόντα της σειράς GUM SensiVital, η οποία έχει αποτελεσματική δράση στα ευαίσθητα δόντια και ούλα. Η σειρά αποτελείται από οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα που εάν χρησιμοποιηθούν μαζί μπορούν να πετύχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, μέσω της συνεργιστικής τους δράσης. Γι’ αυτό το λόγο έχουν δημιουργηθεί ειδικά SET σε μειωμένη τιμή που περιέχουν και τα 3 προϊόντα της σειράς τα οποία διατίθενται στα φαρμακεία. Η σειρά GUM SensiVital είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και παρέχει ταχεία ανακούφιση από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών, ενώ παράλληλα καταπραΰνει τα ερεθισμένα ούλα.
Τα προϊόντα GUM SensiVital διατίθενται στα φαρμακεία, ενώ για ορθή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της ευαισθησίας συστήνονται οι τακτικές επισκέψεις και η συμβουλή του οδοντίατρού σας.