«Φίλεψέ τους»

Ας φιλέψουμε όλοι τους ξένους επισκέπτες με το πιο όμορφο στοιχείο της Κύπρου, τη μοναδική φιλοξενία της! Αν είσαι παραγωγός και θέλεις να φιλέψουμε τα προϊόντα σου, δήλωσε συμμετοχή!

Κηφισιά, 28 Ιουλίου 2016 – Το αίσθημα φιλοξενίας και η ανάγκη της προσφοράς στους επισκέπτες, αποτελούν χαρακτηριστικά των Κυπρίων από τα αρχαία χρόνια, κάνοντάς τη μοναδική και κάτι παραπάνω από μία απλά όμορφη χώρα. H AEGEAN αναδεικνύει τη ζεστασιά του Κυπριακού λαού και την απαράμιλλη φιλοξενία του, δημιουργώντας την ενέργεια «Φίλεψέ τους». Έτσι καλεί όλους να φιλέψουν τους ξένους επισκέπτες στη χώρα, με ξεχωριστά κυπριακά εδέσματα ευχαριστώντας τους που τους τίμησαν με τις διακοπές τους.

Αν θέλετε και εσείς να φιλέψετε και να ευχαριστήσετε όσους επισκέφθηκαν την Κύπρο φέτος, δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://cyprus.filepsetous.com/ και ακολουθώντας τη διαδικασία, – να διαλέξετε πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσετε την προσωποποιημένη σας κάρτα με μία ευχή – και οι άνθρωποι της AEGEAN θα αναλάβουν να το παραδώσουν για εσάς με το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Επιπλέον, η AEGEAN προσκαλεί τους Κύπριους ντόπιους παραγωγούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό την πιο φιλόξενη εικόνα της Κύπρου, ευχαριστώντας τους ξένους επισκέπτες που προτίμησαν τη χώρα για τις διακοπές τους. Με την πρόσκληση αυτή η AEGEAN τοποθετεί στο επίκεντρο της ενέργειας την προώθηση της κυπριακής επιχειρηματικότητας και παραγωγής εκτός συνόρων, διαθέτοντας, όλα τα κανάλια επικοινωνίας της.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://cyprus.filepsetous.com/, έτσι ώστε ξένοι επιβάτες να γνωρίσουν αυθεντικά κυπριακά προϊόντα και να πάρουν μαζί τους γεύσεις και αρώματα της χώρας.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τις 8 Αυγούστου 2016, ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί που θα αιτηθούν, θα πρέπει να αποστείλουν δείγμα του προϊόντος τους, έως τις 10 Αυγούστου στο Τμήμα Προμηθειών της AEGEAN (Olympic Air (K57), Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 19019 Σπάτα).

Περισσότερες πληροφορίες στο http://cyprus.filepsetous.com/

AEGEAN

H AEGEAN & η Olympic Air μετέφεραν 11,6 εκατομμύρια επιβάτες το 2015. Το πρόγραμμα δρομολογίων το 2016 καλύπτει ένα δίκτυο 145 προορισμών, 111 εξωτερικού και 34 εσωτερικού σε 45 χώρες.

Η AEGEAN είναι μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η εταιρεία βραβεύτηκε για έκτη συνεχή χρονιά και έβδομη φορά τα τελευταία 8 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2016, από τα Skytrax World Airline Awards.