Η Chrisons Co. Ltd κερδίζει το «Partner of the Year Award 2016» για την Κύπρο

Η εταιρεία τιμήθηκε ανάμεσα σε ένα παγκόσμιο επίπεδο των κορυφαίων συνεργατών της Microsoft για την επίδειξη αριστείας στον τομέα της καινοτομίας και την εφαρμογή λύσεων για τους πελάτες που βασίζονται σε τεχνολογία Microsoft.

“Το Partner of the Year 2016 Award της Microsoft είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας για την ευθυγράμμιση της στρατηγικής ανάπτυξής μας με το Microsoft Mobile, Cloud, Productivity και γενικότερα τις επιχειρηματικές διαδικασίες και ιδεολογίες. Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε για τον ηγετικό μας ρόλο ανάμεσα στο οικοσύστημα των συνεργατών της Microsoft στην Κύπρο, καθώς και για την επιτυχία των καινοτόμων λύσεων που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιήσει», είπε ο Αριστόδημος Αριστοδήμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Chrisons Co. Ltd.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε διάφορες κατηγορίες, με τους νικητές να επιλέγονται ανάμεσα από περισσότερους από 2.500 συμμετέχοντες από 119 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Chrisons Co. Ltd αναγνωρίστηκε για την παροχή εξαιρετικών λύσεων και υπηρεσιών, καθώς επίσης και για την άριστη εμπλοκή της με την Microsoft Κύπρου και την αγορά γενικότερα.

Τα Microsoft Country Partner of the Year Awards τιμoύν συνεργάτες σε επίπεδο χώρας, που έχουν επιδείξει επιχειρηματική αριστεία στην παροχή λύσεων Microsoft σε πολλαπλούς πελάτες κατά το προηγούμενο έτος. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την Chrisons Co. Ltd για την επιτυχή και αποτελεσματική συνεργασία της με το τοπικό γραφείο της Microsoft, επιδεικνύοντας παράλληλα καινοτομία και επιχειρηματική απήχηση, που την οδήγησε στην ικανοποίηση των πελατών της και στην απόκτηση νέων.

“Είναι τιμή μας που διακρίνουμε την Chrisons Co. Ltd από την Κύπρο με το βραβείο Microsoft Country Partner of the Year”, σχολίασε η Gavriella Schuster, Γενική Διευθύντρια, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “ Η εταιρία αυτή αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του εξαιρετικού ταλέντου που συναντούμε στο οικοσύστημα συνεργατών της Microsoft όσο αφορά στην προσφορά καινοτόμων και μετασχηματιστικών λύσεων.”

O θεσμός του “Microsoft Partner of the Year Awards” αναγνωρίζει τους συνεργάτες της Microsoft που ανέπτυξαν και υλοποίησαν εξαιρετικές λύσεις με την τεχνολογία της Microsoft κατά το προηγούμενο έτος.

Οι νικητές και φιναλίστς των βραβείων MPN Partner of the Year Award 2016.

Λίγα λόγια για την Chrisons Co. Ltd

Η Chrisons Co. Ltd ειδικεύεται στην παροχή και υποστήριξη Τεχνολογιών Πληροφορικής και Λύσεων Επικοινωνίας, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις μέσω της ενσωμάτωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της, εφαρμόζοντας την τεχνική της εμπειρογνωμοσύνη, την επιχειρηματική της γνώση και την διεξοδική κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

Μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των λύσεων και υπηρεσιών της, η Chrisons είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ολοένα και πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών της, καθώς και να προσαρμοστεί με τις νέες τάσεις της αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων και των:

1. Μακροχρόνια σχέση με την επιλεκτική επιλογή προμηθευτών, συνεργατών και συναδέλφων.
2. Συνεχής έρευνα για προϊόντα και υπηρεσίες με σκοπό να ενισχύει όλο και περισσότερο την ικανοποίηση των πελατών
3. Η συνεχής εκπαίδευση και πιστοποιήσεις για την αύξηση του εύρους των ικανοτήτων εντός της εταιρείας.
4. Στενή επικοινωνία, συνεργασία και καθοδήγηση για όλο το προσωπικό της εταιρείας.
5. Αποτελεσματικές και επικοινωνιακές αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες με σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση, και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο http://www.chrisons.com/contact/