Χασάπης – Χούριγκαν: Οι επικίνδυνοι

Οι επικίνδυνοι ήταν μια αποτυχημένη ταινία στα μέσα της δεκαετίας του ’90, τότε που τα κινηματογραφικά έργα και λόγω βιντεοκασετών έβγαιναν με το… κιλό. Οι Χασάπης – Χούριγκαν δείχνουν να μιμούνται τους πρωταγωνιστές της ταινίας και να οδηγούν το… έργο σε αντίστοιχο ναυάγιο.

Φαίνεται ότι σε αυτόν τον τόπο δεν μαθαίνουμε ποτέ. Ας εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Ξεκίνησαν οι διαρροές εδώ και μέρες για την αυστηρή γραμμή που ακολουθεί η Τράπεζα Κύπρου με τους μεγάλους οφειλέτες.

Μπράβο για την σκληρότητα!!! Ούτε ο Ράμπο τόση.

Και οι διαρροές συνεχίστηκαν:

Για τον κ. Λεπτό που ζορίστηκε – όπως λένε – να ανταποκριθεί και πλήρωσε 30 εκατομμύρια ευρώ έναντι τόκων.

Για τον κ. Σιακόλα που έδωσε – όπως ισχυρίζονται – άλλα 15 εκατομμύρια και εντάθηκαν οι φήμες ότι

ο κ. Αριστοδημου δεν θα πλήρωνε άρα θα έβαζαν διαχειριστή ” σε εταιρεία που ασχολείται με ανάπτυξη ακινήτων, Developer και Ξενοδοχεία“.

 

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ

Την Παρασκευή ο “Φιλελεύθερος” – για τον οποίο βουίζει η αγορά για την πληροφόρηση που έχει από τον κ. Χασάπη σε συστηματική βάση – έγραψε ότι “μπαίνει διαχειριστής στο συγκρότημα Libra που ασχολείται με Ξενοδοχειακά”.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Κάποιοι στην Τράπεζα Κύπρου έχουν την ανάγκη να διαρρέουν τα πάντα. Οχι κύριοι, φτάνει πια. Μιλάμε για την εργασία χιλιάδων συμπατριωτών μας.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ- ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Είναι απαραίτητο να τα αποκτήσετε άμεσα διαφορετικά θα τα καταστρέψετε πάλι κύριοι Τραπεζίτες, όπως τα καταστρέψατε και πριν με αποτέλεσμα να κλέψετε τα λεφτά του κόσμου. Όλα αυτά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας μέσα από την Τράπεζα.

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ

Όταν το διάβασε όλη η Κύπρος το πρωί από τον “Φιλελεύθερο” δεν είχε γίνει καμία ενημέρωση προς την εταιρεία Libra απο την Τράπεζα.

Τρέχανε σαν τρελοί στην Τράπεζα και στην Deloitte (τους Διαχειριστές) να προλάβουν τα δημοσιεύματα και να υλοποιήσουν την απειλή. Αφού γράφτηκε στην εφημερίδα σε περίπτωση που δε γινόταν θα είχαμε ρεζιλίκια, αγωγές για αποζημιώσεις κλπ.

Ακόμα επίσημα δεν διορίστηκε κανένας και όλα θα γίνουν τη Δευτέρα, αφού δεν προλαβαίναν την Παρασκευή. 

 Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Θα καταφέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση ψύχραιμα, ήρεμα και σωστά για να γλιτώσει η Τράπεζα τα χρήματα μας και ο κόσμος τις δουλειές τους; Ή θα τα κάνουν θάλασσα όπως με τον Ορφανιδη που κέρδισαν μόνο κάποιοι ανταγωνιστές του;

Αν ο Χούριγκαν δεν έχει ιδέα για τις γκάφες που κάνουν τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου η πρόκληση είναι να τους συμμαζέψει και να τους κουμαντάρει για να μην έχουμε τέτοιες γελοίες καταστάσεις και να καταλάβουν ότι δεν παίζουν με την τύχη εταιρειών και ανθρώπων.

 

Ν.Κ.