Μυστηριώδες πλάσμα σε λίμνη στην Κίνα – Η ασιατική εκδοχή του τέρατος του Λοχ Νες

Μυστηριώδες «τέρας» εντοπίστηκε σε λίμνη στην Κίνα.

Μια τουρίστρια στην Κίνα κατέγραψε σε βίντεο αυτό που, όπως ισχυρίστηκε, ήταν ένα ασημένιο «τέρας» μήκους 15 μέτρων που βγαίνει από την επιφάνεια του νερού μιας μικρής λίμνης που εδώ και καιρό πιστεύεται ότι είναι το σπίτι ενός πλάσματος, σαν ένα άλλο μυστηριώδες τέρας του Λοχ Νες.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι εντόπισε το άγνωστο πλάσμα ενώ επισκεπτόταν τη λίμνη Tianchi, που σημαίνει «Ουράνια λίμνη», στην περιοχή Xinjiang στη βορειοδυτική Κίνα στις 31 Αυγούστου.

Το «κινέζικο» τέρας του Λοχ Νες

Κοίταξε στο βάθος και είδε ένα γιγάντιο πλάσμα στη λίμνη, περίπου 600 μέτρα μακριά της.

Στο βίντεο που τράβηξε με κινητό τηλέφωνο η γυναίκα δείχνει την ακίνητη επιφάνεια της λίμνης να διαταράσσεται από κάτι που κολυμπάει από κάτω.

Μετά από περίπου 10 δευτερόλεπτα, οι κυματισμοί σταμάτησαν και η λίμνη επέστρεψε στην ίδια γαλήνια κατάσταση με πριν, δήλωσε σοκαρισμένη η γυναίκα.

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι το άγνωστο υδρόβιο πλάσμα κινούνταν αρκετά γρήγορα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η New York Post.

«Η φαντασία είναι αρκετά ζωηρή»

Aξιωματούχοι της γραφικής περιοχής απάντησαν αργότερα στους ισχυρισμούς της γυναίκας για το τέρας, λέγοντας ότι λόγω της ασαφούς ποιότητας του βίντεο και της έλλειψης ακριβούς περιγραφής, δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν τι ακριβώς ήταν το πλάσμα.

Πρόσθεσαν, ωστόσο, ότι παρόμοιες παρατηρήσεις έχουν αναφερθεί από άλλους τουρίστες στο παρελθόν, αλλά ήταν αδύνατο να ταυτοποιηθεί το είδος λόγω της απόστασης.

«Η φαντασία είναι αρκετά ζωηρή», δήλωσαν οι τοπικοί αξιωματούχοι.

«Ελπίζουμε να υπάρχει πραγματικά ένα υδρόβιο πλάσμα που μπορεί να ικανοποιήσει την περιέργεια όλων, αλλά το αν υπάρχει ή όχι είναι δύσκολο να το πούμε».

Το προσωπικό σημείωσε ότι κανένα από τα γνωστά είδη πανίδας στη λίμνη Tianchi, συμπεριλαμβανομένης της ιριδίζουσας πέστροφας, δεν ξεπερνά το 1 μέτρο σε μήκος.

Το ασύλληπτο θηρίο της Τιαντσί, το οποίο μοιραία έχει παρομοιαστεί με το τέρας του Λοχ Νες, λέγεται ότι εθεάθη για πρώτη φορά το 1962. Έκτοτε, δεκάδες επισκέπτες ισχυρίστηκαν ότι έριξαν μια ματιά στο πλάσμα.

πηγή: iefimerida.gr