Ο Αριστοτέλης… είναι καθαρός

Του Σωτήρη Παπαδόπουλου

Ο Κυριάκος Κενεβέζος είπε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της επιτροπής Ελέγχου πως το κράτος δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ. Επίσης ανέφερε ότι δεν έδωσε αποκλειστικότητα στην εταιρεία του κ. Λοττίδη. Ωστόσο η Γενική Ελέγκτρια άφησε σκιές για την Επιτροπή που ασχολήθηκε με το θέμα στο Υπουργείο. Ουσιαστικά αμφιβάλλει οτι συζητήθηκε η πρόταση.

Παρά την ένταση, τους έντονους διαξιφισμούς, δεν υπάρχει θέμα για φαγοπότι χρημάτων με πρωταγωνιστή τον Υπουργό. Όμως οι προβληματισμοί για την διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι εδώ κάτι που τόνισε η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Όμως η μεγάλη ιστορία είναι ο φάκελος της υπόθεσης που χάθηκε. Το είπε ο ίδιος ο υπουργός. Δεν θέλω να πιστέψω ότι εσκεμμένα ο Υπουργός έκανε τα στραβά μάτια. Θα πρέπει άμεσα να κάνει έρευνα ώστε να διαπιστωθεί πως χάθηκε ο φάκελος. Και να εξεταστούν όσοι ήταν σε καίριες θέσεις στο Υπουργείο τους τελευταίους 8 μήνες.

Η υπόθεση παίρνει την οδό προς τον Γενικό Εισαγγελέα. Όταν η Επιτροπή ολοκληρώσει το κοινοβουλευτικό της έργο τα πρακτικά θα αποσταλούν στον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος θα κληθεί να χειριστεί την περίεργη απώλεια του σχετικού φακέλου από το υπουργείο Παιδείας.

Και λίγα λόγια για τον Αριστοτέλη:  Υπήρξε φυσιοδίφης, φιλόσοφος, δημιουργός της λογικής και ο σημαντικότερος από τους διαλεκτικούς της αρχαιότητας. Σημειώστε… Δημιουργός της λογικής. Ο νοών… Νοείτω.