Παγκύπρια εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας από την WorldVentures

Οι Ανεξάρτητοι Αντιπρόσωποι της WorldVentures στην Κύπρο διοργανώνουν παγκύπρια εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 από τις 10 το πρωί μέχρι το μεσημέρι, και καλούν όλο τον κόσμο να συμβάλλει σε αυτό το ανιδιοτελές δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπο μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Στη Λευκωσία – στο Κέντρο Αιμοληψίας (που στεγάζεται στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης), στη Λεμεσό – στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, στη Λάρνακα – στην Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας (1ος όροφος) και στην Πάφο – στην Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Στόχος των Ανεξάρτητων Αντιπροσώπων της WorldVentures είναι η διοργάνωση της μεγαλύτερης εκδήλωσης εθελοντικής αιμοδοσίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο, αποδεικνύοντας πως όταν οι άνθρωποι ενώνονται για ένα κοινό σκοπό, μπορούν να αλλάξουν πολλές ζωές.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική προτεραιότητα για τη WorldVentures, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών στον κόσμο, και γι’ αυτό προωθεί και επικροτεί ανάλογες ενέργειες που έχουν σκοπό να επωφελήσουν τους συνανθρώπους μας.