Πάμε ΕΡΜΟΥ300 για το τελευταίο City Markets της χρονιάς

Το City Markets σας προσκαλεί στο τελευταίο, για το 2013, πιο τρελό και γιορταστικό  πάρτι στο Καφενείο ΕΡΜΟΥ300, στις 21 και 22 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου,  δημιουργοί και καλλιτέχνες θα απλώσουν την πραμάτεια τους για τους επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν τα τελευταία Χριστουγεννιάτικα τους ψώνια, εντοπίζοντας μοναδικές και ξεχωριστές δημιουργίες σε πολύ καλές τιμές. Αγοράζοντας από τα City Markets, βοηθούμε όλοι μαζί την τοπική αγορά και δίνουμε ώθηση στην οικονομία.

Στο φεστιβάλ θα πωλούνται λαχνοί και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου θα γίνει η μεγάλη κλήρωση με πολλά δώρα που έχουν προσφέρει οι συμμετέχοντες μας, αλλά και άλλοι οργανισμοί και μικροεπιχειρήσεις.   Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, θα διατεθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Για το σκοπό αυτό, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ Νικόλας Φιλίππου θα επισκεφτεί το φεστιβάλ την Κυριακή το απόγευμα, για να παραλάβει το ποσό.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, αρχίζει και η προσπάθεια του ΚΑΦΕΝe (Κέντρο Αφιλοκερδούς Νεανικής Επιχειρηματικότητας) να μπει η Κύπρος μας στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, δημιουργώντας το μεγαλύτερο κολλάζ φωτογραφιών με πολίτες που θα κρατούν την επιγραφή «I am the economy”, δίνοντας έτσι παντού το μήνυμα ότι η πραγματική οικονομία  κάθε χώρας, είναι κάθε απλός  πολίτης,  είμαστε εμείς!  Όλοι  όσοι θα επισκεφθούν το φεστιβάλ, μπορούν να φωτογραφηθούν  και να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Σας περιμένουμε όλους για μοναδικές αγορές, ζεστό κρασί, σούπες, σνακς και μπόλικη εορταστική διάθεση.