Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου συμμετέχει στη διοργάνωση του 6thLE:NOTRE Landscape Forum: Inclusive landscapes , 16-20 Μαίου 2017, το FORUM των Ευρωπαϊκών Σχολών Αρχιτεκτονικής Τοπίου, που θα γίνει στο Freising-Weihenstephan του Μονάχου της Γερμανίας και διοργανώνεται από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Πανεπιστήμιο of Hochschule Weihenstephan Triesdorf και από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου (Technische Universität München).

Το 5th LE:NOTRE FORUM διοργανώθηκε αντίστοιχα από από το Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, στις 16-20 Μαρτίου 2016 στο Coral Beach Hotel Resort με μεγάλη επιτυχία.

Κατά την επίσκεψη της στο Μόναχο (τέλη Ιουλίου), η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν.Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου συναντήθηκε με τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LE:NOTRE INSTITUTE καθώς και με την οργανωτική ομάδα του 6thLE:NOTRE FORUM από τα δύο Πανεπιστήμια του Μονάχου.

Στο πλαίσιο του 6th LE:NOTRE FORUM θα διοργανωθεί και διεθνής φοιτητικός αρχιτεκτονικός διαγωνισμός όπου από όλα τα Πανεπιστήμια του κόσμου μπορούν να συμμετέχουν, ενώ θα διοργανωθούν 4 διαφορετικά workshop στα οποία μπορεί να συμμετέχουν φοιτητές, ακαδημαϊκό προσωπικό και επαγγελματίες αρχιτέκτονες τοπίου, αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι κλπ.