Σωρεία διακρίσεων για το Subaru Forester

Το ψηλότερο σε πωλήσεις μοντέλο της Subaru στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακηρύχτηκε πρόσφατα από το Περιοδικό 4Χ4 ως το καλύτερο μεσαίο SUV της χρονιάς και από την Golden Klaxon (κορυφαίος Ρωσικός  ειδησεογραφικός οργανισμός) ως το καλύτερο compact SUV αυτοκίνητο της χρονιάς.

Σχολιάζοντας την επιτυχία του Forester ο εκδότης του Περιοδικού 4 Χ4 , Nigel Fryatt ανάφερε ανάμεσα σε άλλα ότι αυτό το τελευταίο μοντέλο μας εντυπωσίασε όχι μόνο εκτός δρόμου αλλά και εντός. Η νέα έκδοση του Forester είναι φρέσκα, ωραία και με εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.  Έχει μια καλή, για την κλάση του, προσέγγιση στην οποία διατηρεί την ικανότητα του να δίνει τη δυνατότητα για ασφαλές οδήγημα σε εκτός δρόμου διαδρομές με κακές καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα να παρέχει ένα απολαυστικό οδήγημα εντός της πόλης, σε καθημερινές μετακινήσεις.

Το καινούργιο Forrester μπήκε στην αγορά πέρυσι το καλοκαίρι διαιωνίζοντας την κυριαρχία του ως ένα εξελιγμένο επιβατικό SUV, με θαυμάσιες κριτικές για τη σπορ αίσθηση οδήγησης και για τους μεγαλύτερους και πιο άνετους χώρους στην καμπίνα. Παράλληλα καλύπτει το βασικό τρίπτυχο της Subaru που είναι «ασφάλεια, άνεση, απόλαυση».

Μετά τη βράβευση του νέου Forrester από το Περιοδικό 4Χ4 ο Paul Tunniclife, Διευθύνων Σύμβουλος της Subaru Ευρώπης, δήλωσε πως η είναι μεγάλη τιμή και διάκριση για τη Subaru και μια αναγνώριση των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου μοντέλου. Το Forrester πάντα ήταν δημοφιλές ανάμεσα σε όλους όσους ζητούσαν ένα αυτοκίνητο με πολύ καλές επιδόσεις εκτός δρόμου που συνδυάζει την καλή φήμη για την αξιοπιστία και την ποιότητα του.