Τι κάνουν τα Lay’s στις παραλίες της Κύπρου επιτέλους;

Σε περίπτωση που δεν το έχεις μάθει, τα Lay’s διοργανώνουν τέσσερις μοναδικές εκδηλώσεις – μέρος του Lay’s Summer Tour 2016 – σε τέσσερις υπέροχες παραλίες τις Κύπρου, με σκοπό να δώσουν πραγματική γεύση στη μέρα, αλλά και το καλοκαίρι των λουομένων.

Οι τρεις πρώτες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 17, 24 και 31 Ιουλίου σε Λεμεσό (Oceania Beach Bar), Λάρνακα (Ammos Beach Bar) και Αγία Νάπα (Paradisos Beach Venue) αντίστοιχα, με τη συμμετοχή εκατοντάδων συμμετεχόντων.

Εκεί βρέθηκαν και οι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί Άντης Παναγιώτου και Ιωάννα Λαμπροπούλου, καθώς και διάσημοι DJs που έδωσαν επικά music battles.

Ταυτόχρονα, οι κατενθουσιασμένοι λουόμενοι απόλαυσαν πατατάκια Lay’s έπαιξαν βόλεϊ σε φουσκωτό γήπεδο, μέσα στη θάλασσα!

Η τέταρτη – και τελευταία εκδήλωση του Lay’s Summer Tour 2016 – θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου, στη Λεμεσό (Glaros by the Sea).

Για αυτό, αν ψήνεσαι από τη ζέστη, ψήσου για τρελή διασκέδαση με μουσικές μάχες από τους δύο γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, θαλάσσιο βόλεϊ και άλλες πολλές εκπλήξεις από τα Lay’s!

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου, ο Άντης Παναγιώτου και δύο ακόμα γνωστοί DJs ακονίζουν τους δίσκους τους, γυαλίζουν τα decks τους και είναι ήδη έτοιμοι. Εσείς;

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του Lay’s Summer Tour 2016 θα βρείτε στο https://www.facebook.com/LaysCyprus.

Lay’s. Δώσε γεύση στο καλοκαίρι!