Το νέο Samsung Galaxy S5 από τη Cytamobile-Vodafone! (pics & vids)

Η Cyta ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κύπρο και η Samsung, πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στα προϊόντα τεχνολογίας, ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν την πιο ολοκληρωμένη και δυνατή πρόταση σήμερα στην κυπριακή αγορά. 

Τα προγράμματα RED της Cytamobile-Vodafone, με πολλά MB mobile internet, είναι τα πλέον κατάλληλα για να συνδυαστούν με μια κορυφαία έξυπνη συσκευή (smartphone), όπως είναι το Samsung Galaxy S5, με πλεονεκτήματα όπως full HD super AMOLED οθόνη και τον πιο γρήγορο επεξεργαστή.

To νεο Samsung Galaxy S5 είναι εδώ με δωρεάν ασφάλιση συσκευής για 12 μήνες, video γκολ και φάσεις και πολλά παραπάνω.

Ο Λευτέρης Χρίστου, Eκπρόσωπος Tύπου της Cyta μίλησε αποκλειστικά για το Samsung Galaxy S5 στο 24Η:

Η επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S5 έγινε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, το βράδυ, στο Ochio, στη Λευκωσία στην παρουσία των ΜΜΕ και εκλεκτών προσκεκλημένων.

Δείτε βίντεο από την φαντασμαγορική έναρξη της βραδιάς:

Στην εκδήλωση έγινε ζωντανή επίδειξη των λειτουργιών του νέου smartphone:

Δείτε επίσης την αποκλειστική παρουσίαση των εφαρμογών του Samsung Galaxy S5 στο 24Η: 

Εκ μέρους της Cytamobile-Vodafone ο κ. Πέτρος Χαραλάμπους παρουσίασε τα πλεονεκτήματα που μπορούν να απολαμβάνουν οι πελάτες που θα αποκτήσουν το Samsung Galaxy S5 μαζί με τα RED:

Το Samsung Galaxy S5 χωρίς αρχικό κόστος με το πρόγραμμα RED 4:

-12 μήνες δωρεάν ασφάλιση για ζημιά από τυχαία πτώση, υγρασία και φθορά της μπαταρίας. Η προσφορά ισχύει για τους πελάτες που θα συνδεθούν με RED μέχρι το τέλος Μαΐου. 

-Δωρεάν video γκολ και φάσεις του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

-Πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους μέσω διαδραστικής ενημέρωσης. 

-Κρυστάλλινη ποιότητα επικοινωνίας με το πιο αξιόπιστο δίκτυο στην Κύπρο. 

-Την υπηρεσία multiSIM για να μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι και πέντε συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό. 

-Χαμηλότερες χρεώσεις Mobile Internet όταν ταξιδεύουν σε δίκτυα Vodafone.

-Άμεση εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Cyta.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη παρουσίαση του Samsung Galaxy S5:

Οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone είχαν πρώτοι την ευκαιρία μεταξύ 7-10 Απριλίου να δουν από κοντά το Samsung Galaxy S5 σε συνδυασμό με τα RED, σε επιλεγμένα Cytashop και καταστήματα συνεργατών και να το προκρατήσουν σε συνδυασμό με τα RED σε όλα τα καταστήματα ή και στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.Cytamobile-Vodafone.com ή να απευθύνονται στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Cyta 132, καθώς και στα καταστήματα του Δικτύου Πωλήσεων Cytamobile-Vodafone (Cytashop,Telefone, Αηλιώτης, Sound Tech, Hadjimitsis, Αcapella, Smart Com).