Βραβείο στη Cyta για την προσφορά της στην Οδική Ασφάλεια

Παρευρέθηκαν επίσημοι και εκπρόσωποι – ανώτερων στελεχών δημόσιων οργανισμών και ιδιωτικών εταιρειών, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός REACTION τίμησε, μεταξύ άλλων συνεργατών του, τη Cyta για την προσφορά της στην Οδική Ασφάλεια και για τη στήριξη που πρόσφερε στις δράσεις της Reaction.

Το βραβείο – «Cyta, επίτημο μέλος της Reaction»  παρέδωσε εκ μέρους  του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Διευθυντής του Γραφείου του κ. Παναγιώτης Αντωνίου. Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, η Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων της Cyta κα Αλεξία Γιαλλουρίδου χαιρέτισε τη δράση της Reaction, κυρίως σε θέματα που αφορούν ενημέρωση και καλλιέργεια οδικής συνείδησης στους νέους, ένα ζήτημα στο οποίο η Cyta επικεντρώνει εδώ και χρόνια την προσφορά της.

Συγκεκριμένα, αξίζει να αναφερθεί ότι στο θέμα της Οδικής Ασφάλειας, η Cyta, παράλληλα με την εκπαίδευση του προσωπικού και δη των οδηγών, αλλά και τον εξοπλισμό του στόλου των οχημάτων της με συστήματα ασφαλούς οδήγησης, συνεχίζει από το 2004 να προσφέρει στην κοινωνία και ειδικά στους νέους. Συγκεκριμένα από το 2004 προσφέρει  δωρεάν εκπαίδευση στους στρατιώτες, με σεμινάρια που  διοργανώνονται εντός των στρατοπέδων Παγκύπρια. Παράλληλα, συνεχίζει να στηρίζει την καλλιέργεια οδικής συνείδησης στα παιδιά προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης, παραχωρώντας δωρεάν κράνη στο πλαίσιο εκπαίδευσης που γίνεται σε οργανωμένα σύνολα μαθητών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αστυνομίας στη Λευκωσία.  

Η Cyta είναι πρωτεργάτης-μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια, η οποία αριθμεί σήμερα περισσότερα από 2.350 μέλη. Περισσότερα για τη δράση της Cyta στην Οδική Ασφάλεια διαβάστε στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/road-safety.