Η Χριστίνα Παυλίδου στο 24h (vid)

 Η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου, καλεσμένη της σημερινής μας εκπομπής, φιλική και ευγενική όπως πάντα, έκανε αποκαλύψεις, μίλησε για την οικογένεια της, για τον άνδρα της Γιώργο Τσιάκκα και για τα τέσσερα παιδιά της, καθώς και για το πως ήταν η συνεργασία με τις δυο μικρότερες κόρες της, στην φετινή τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε.

 

 

Νέα δραματική σειρά ετοιμάζει ο σύζυγος της για την νέα τηλεοπτική χρονιά, όπως αποκάλυψε σήμερα η ηθοποιός  η οποία θα προβάλλεται και αυτή από την  τηλεόραση του Ant1 και θα αφορά την Κύπρο και συγκεκριμένα τα γεγονότα του 1974 μέχρι και σήμερα. Η Χριστίνα Παυλίδου φυσικά θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Η ηθοποιός μίλησε και για το θαύμα που είδε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια της, όταν ένας παράλητος περπάτησε και η ίδια ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

 

Την Χριστίνα Παυλίδου φυσικά την περίμεναν και μερικές εκπλήξεις, μιας και οι παρουσιάστριας έπαιξαν μαζί της το παιχνίδι “Θάρρος ή Αλήθεια  και μας τραγούδησε το νανούρισμα με το οποίο κοιμίζει τα παιδιά της. Επίσης μας εκμυστηρεύτηκε πως θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αποχωριστεί είτε τα παιδιά της είτε τον σύζυγο της Γιώργο Τσιάκκα για πέντε χρόνια, σε ερώτηση που της έγινε. “Αν μου λέγατε πέντε μήνες άντε να σας έλεγα τον Γιώργο” μας είπε αστειευόμενη η ηθοποιός.