Ποιοι κάνουν πλάτες στον Γιάννη Παπαδόπουλο;

{loadposition ba_textlink} 

Τα όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «24» δεν έχουν προηγούμενο. Την προηγούμενη Κυριακή (23/11) αποκαλύψαμε ότι οι ελληνικές διωκτικές αρχές αναζητούν τον εκδότη του «Πολίτη» Γιάννη Παπαδόπουλο, αφού οι δικαστικές αρχές της Κύπρου αρνήθηκαν να εγκρίνουν το αίτημα της Ελλάδας για επίδοση κλήσης σε δικαστήριο.

Φαίνεται ότι ο εκδότης Γιάννης Παπαδόπουλος έχει τέτοιους φίλους που του κάνουν πλάτες και δεν τον ταλαιπωρούν, στέλνοντας τον σε ελληνικά δικαστήρια.


Διαβάστε επίσης:

Το «πανεπιστήμιο» δημοσιογραφίας του εκδότη Γιάννη Παπαδόπουλου

Κανείς δεν κατάλαβε τι έγραψε ο οσφυοκάμπτης του κυρ Γιάννη

Οι φαντασιώσεις του κυρ Γιάννη και του οσφυοκάμπτη


Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ρίχνει το μπαλάκι στη νομική υπηρεσία και απαντάει στην «24» ότι δεν επιδόθηκε κλήση στον εκδότη του «Πολίτη» γιατί… η κυπριακή δικαιοσύνη ασχολείται με άλλα θέματα, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια της Αθήνας

Αποκαλύπτουμε τα επίσημα έγγραφα, από τα οποία φαίνεται πώς η κυπριακή δικαιοσύνη είπε «όχι» στο αίτημα των ελληνικών αρχών.

Η γνωμάτευση της Γενικής Εισαγγελίας που κάποιοι δεν ήθελαν να δημοσιευτεί.

Ύποπτος και για φοροδιαφυγή;

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος πούλησε την επιχείρηση Amer, στην αμερικανικών συμφερόντων Nielsen και δήλωσε στην Κύπρο, όπως ανέφεραν οι καταγγελίες, μόλις πέντε εκατομμύρια δολάρια. Για τα υπόλοιπα 40-57 εκατ. δολάρια οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος απάντησε ότι «τα πήρε κάποιος Σαουδάραβας φάντασμα, αγνώστων στοιχείων ακόμη».

* Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “24”, που κυκλοφορεί την Κυριακή στα περίπτερα, με μόνο 1 ευρώ